Om Hannemaiih

DSC_9567Jeg brænder for at hjælpe børn med at knække læsekoden og blive glade læsere.

Jeg har arbejdet som skolelærer i mange år, og fungeret som læseløftlærer for elever med læsevanskeligheder.
I dag arbejder jeg med elever på privat basis, da jeg af erfaring ved, at der ikke altid er tid og ressourcer til at have fokus på den enkelte elevs læseudvikling i folkeskolen.

Jeg ved også at det er vigtigt med en hurtig indsats når man opdager at et barn har læsevanskeligheder. Jo længere tid der går inden man går i gang med at støtte barnet i læseprocessen, jo mere går det ud over barnets selvtillid og selvværd.

Jeg ved at alle børn kan lære at læse, og hos mig får dit barn en resultatorienteret privatundervisning, som er sjov og effektiv. Jeg ser på det enkelte barns behov og da jeg er uddannet børneyogalærer og mindfulness instruktør bruger jeg elementer af begge dele i undervisningen af eleverne. Det kan være godt for eleverne at få nogle mentale redskaber med på vejen i en hektisk hverdag så der kan blive ro til læring.

Nyeste Blogindlæg

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.