20151112_162627

I dag har været en dag jeg har glædet mig til i meget lang tid … Carl er blevet “Søde Ord Mester” og det er stort. Carl er nemlig min allerførste elev i mit liv som privatunderviser … og grunden til at jeg fandt frem til Alkalær-metoden. Da Carls søde mor Tina kontaktede mig for at spørge om jeg ville give Carl ekstra undervisning, kunne jeg mærke at jeg, på trods af min uddannelse til lærer, mange år i indskolingen og min funktion som læseløftlærer for børn med læsevanskeligheder , havde brug for noget ekstra at byde ind med. Det fortalte jeg til Tina som havde læst om Alkalær-metoden, og det lød præcis som det jeg søgte. Nu er jeg færdig med min uddannelse som Alkalær Diplom Underviser og derfor er det ekstra stort at kunne give Carl sit diplom. Han har trænet mega hårdt og jeg er så stolt af ham !!!