hannmaihhavatar

 

Så kom dagen hvor min nye side blev færdig, og min søde webmaster bad mig om at skrive et indlæg på bloggen, så vi kunne uploade og gå i luften …. Så nu vil jeg forsøge mig som Blogger og håbe jeg kan finde ud af hvordan man gør ……

Og jeg har glædet mig helt vildt til at gå online med min virksomhed som privatunderviser.

Det har været en lang proces fra beslutningen om at sige mit job i Folkeskolen fra, til endelig at være i gang med det som jeg brænder for…nemlig at hjælpe de børn som hver dag er udfordret over evne mht. læsning og stavning.

Jeg glæder mig fordi jeg kan se de store fremskridt der sker hos mine elever her på Læsestuen, fra gang til gang, og den selvtillid de går herfra med, når de har haft endnu en succesoplevelse med læsningen. Det er det det handler om!!

Nu håber jeg bare at der vil komme rigtig mange på besøg her på siden  … forhåbentligt kan jeg inspirere nogen til at finde en vej ud af læsevanskelighederne og frem til læselyst.