Janus … en mester i det hemmelige alfabet og de 120 mest brugte ord.

20160311_174151

Denne uge er en super god uge for mig! Jeg har nemlig haft fornøjelsen af at kåre hele to nye mestre og den ene mester er Janus … han er en super sej gut som bare ikke kan få nok af at læsetræne!! I går da han var til “eksamen” i Drilleord 1 og bestod med glans, fortalte hans mor mig at Janus lige nu er i gang med at Google alt om skat og afgifter. Han vil nemlig gerne købe en Lamborghini men skal lige finde ud af prisen først:) … Rigtig god læsetræning  og så håber jeg bare at han giver en tur i “øsen” når han engang har fået kørekort selvfølgelig 🙂

Udgivet i Ikke kategoriseret.
Avatar

Hannemaiih

En kommentar

  1. Hej Janus

    Du er for sej – og ved du hvad – jeg vil gerne med en tur i kommende bil. Og hvis du får sparet sammen til den inden du kan få et kørekort – så er jeg en rigtig god chauffør. Tillykke med din mesterprøve.
    Mange hilsner
    Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *