20161216_185523

I går var en stor dag her på læseværkstedet … Der blev nemlig givet en stor julegave til både Janus, hans familie og mig!! Janus bestod det sidste modul og er kommet helt op på toppen af læsetrappen. Han kan svare på ALT som har med de grundlæggende læseprincipper at gøre .. Og ikke kun er han blevet god til at læse, han har også fået mega meget selvtillid ! ..  Det har ikke været nemt at nå så langt, for når man skal træne en halv til en hel time hver dag, så skal der virkelig disciplin til. Og det har været en familieopgave, hvor både mor og far er blevet uddannede til at kunne hjælpe Janus i læsetræningen. Janus har trænet i godt og vel et år nu, og da han kom i går og var klar til den sidste test, ja så var jeg glad men også lidt trist, for så skal jeg ikke længere have besøg af ham og hans søde mor Lisbeth. Til gengæld fik jeg glæden ved at se en stolt Janus, og det er den bedste gave jeg kan få … så stort tillykke til Janus og familie og rigtig glædelig jul.