20170127_153341

Denne uge har der været hele 3 elever til eksamen i mit læseværksted. Sofie var den sidste og selvom hun var smadder syg, ville hun bestå sin test. Og det gjorde hun i fin stil!!! Jeg føler at jeg har verdens bedste job, fordi jeg får lov til at møde så mange dejlige elever i Læseværkstedet. Og det gør mig så glad at se hvordan de vokser og får masser af selvtillid, i takt med at deres forståelse for sproget, både det talte og det skrevne, vokser. Nu er Sofie mester i Det hemmelige alfabet, som er de lyde i sproget der ikke er lydrette, og samtidig blev hun testet i at kunne stave alle de 120 mest brugte ord i det danske sprog. Det kunne hun og kan nu kalde sig 120 ords mester … kæmpe stort tillykke søde Sofie, jeg glæder mig til gå i gang med næste modul når du kommer hjem fra ferie …