20160405_181837

Super-duper-120-ords-mester og ekspert i “Det hemmelige alfabet” … Stort tillykke til Toke som nu er færdig med 2. modul af Alkalær. Jeg gav Toke en bog med en masse sjove fakta som belønning for alt hans hårde slid med træningen. Og straks begyndte han at læse om en Pizza der vejede mere end to afrikanske elefanter, og en masse andre spændende fakta. Han kunne slet ikke holde op med at læse igen … Jeg bliver så mega stolt når en elev afslutter et modul og jeg kan mærke hvordan læselysten hos eleven begynder at tage over. De fleste af mine elever, har haft mange svære oplevelser i forbindelse med læsning. Derfor har det tidligere ikke været noget de har gjort frivilligt. Men efter modul 2 begynder selvtilliden og lysten til at læse at melde sig, og så synes jeg at det har været en succes.